در پی تشدید جنگ تجاری آمریکا و پکن و افزایش فشارهای دولت ترامپ بر شرکتهای فناوری چینی، بزرگترین شرکت تراشهساز چین برای خروج داوطلبانه از بورس نیویورک درخواست داد.
شرکت تایوانی TSMC به عنوان یکی از بزرگترین سازندگان چیپست در جهان اعلام کرده است به دنبال تحریمهای آمریکا علیه هواوی، به همکاری و فعالیت با این شرکت چینی ادامه خواهد داد.
چین ید طولایی در نظارت بر شهروندانش دارد و هر بار با روشهای جدید و استفاده از ابزارهای جدید مثل دوربینهای نظارتی، تراشههای RFID در خودروها، عینک آفتابی تشخیص چهره و لباسهای ردیاب مخصوص دانشجویان، شهروندان خود را کنترل میکند. روش جدید دولت این کشور دستبندهای ردیاب GPS است.
دولت هند دارد جا پای چین میگذارد و با طرحی که برای تصویب ارایه داده است گویا میخواهد همانند اژدهای سرخ برای سانسور محتوای اینترنتی و مقابله با غولهای فناوری جهان قدرتنمایی کند.
کارشناسان و سیاستمداران چین اظهار نگرانی کردهاند که مبادا یکپارچه شدن هوش مصنوعی با تسلیحات و تجهیزات نظامی تصادفا آنها را به جنگ ناخواسته بینالمللی بکشاند.
دولت آمریکا همچنان از کشورهای هم پیمان خود درخواست می کند که از ادامه فعالیت شرکت چینی هواوی برای نصب تجهیزات و راه اندازی شبکه اینترنت 5G جلوگیری کنند و در آخرین سلسله فشار این کشور و متحدانش به این شرکت چینی، حالا خبر رسیده که کانادا سفیر چین را از این کشور اخراج کرده و فرانسه نیز اعلام کرده که قصد دارد تدابیر سختگیرانه ...
دانشگاه های آمریکا که تاکنون از تجهیزات فنی و حمایت های مالی تحقیقاتی هواوی و سایر شرکت های چینی بهره می بردند، با شدن گرفتن فشار ترامپ، این شرکت ها را بایکوت کردند.
سختگیریهای دولت چین برای محدود کردن کاربران این کشور در استفاده از فضای آنلاین روز به روز افزایش مییابد و این بار این محدویتها به اپلیکیشنهای به اشتراک گذاری ویدیو مانند تیکتاک رسیده است.
پس از آنکه اپل پیش بینی خود از فروش گوشی های آیفون در سه ماهه نخست سال جاری را کاهش داد، حالا محصولات این شرکت بازهم فروش خوبی نداشته و فروشندگان در چین مجبور به ارائه تخفیفات جدی برای فروش آنها شدند.
دستگیری دختر بنیان گذار هوواوی، علاوه بر تنش در روابط آمریکا و هوواوی، این شرکت را در معرض توجهات جهانی قرار داده و نگرانی ها درباره احتمال جاسوسی چین از طریق این شرکت را در اروپا افزایش داده است.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا دیروز با انتشار پیامی در حساب توییتری خود اعلام کرد چین پذیرفته تا تعرفه خودروهای وارداتی از آمریکا به کشورش را کاهش دهد یا به طور کلی بردارد.
گزارش ها حاکی از آن است که خودروهای برقی چینی با جمع آوری پیوسته داده، اطلاعاتی را به مراکز کنترل دولتی ارسال می کنند. بر این اساس، تمام سازندگان خودروهای برقی که برای چین خودرو می سازند، در گردآوری این داده ها با دولت چین همکاری می کنند.
چین در سال های گذشته با مهندسی معکوس و تقلید از فناوری های پیشرفته، به ویژه فناوری های آمریکایی، راه پیشرفت اقتصادی را دنبال کرده است. ظهور شرکت های سازنده گوشی هوشمند از جمله هوواوی که هم اکنون بازارهای جهانی را قبضه کرده اند، گواه این ماجراست. این شرکت ها ابتدا کارشان را از کپی کاری شروع کردند، اما هم اکنون در بازارهای ...